Steun ons werk en word donateur

Bent u iemand die er, net als wij, alles aan zou willen doen om een grotere groep mensen bewust te maken van een completer beeld over de aanslagen van 9/11?

Sluit je dan bij ons aan. Help ons met het organiseren van bijeenkomsten, help ons met het verspreiden van de 9/11-informatie die mensen wakker zal maken en de aantoonbare onvolkomenheden en onwaarheden in het volle daglicht zal zetten. Stel je pro-actief op en doe mee!

De 9/11-aanslagen houden tot op de dag van vandaag de wereld in hun greep na de beruchte lancering door Bush jr. van de ‘War on Terror’ en door politici die mensen in angst willen brengen en vooral willen houden.

Het resultaat van deze politiek? 

Een killere wereld, waarin we worden meegesleept in een internationale angst-agenda, die ten koste moet gaan van talloze burgerslachtoffers, onze persoonlijke vrijheden én honderden miljarden euro’s en dollars die bij de wapenindustrie belanden.

Ook al zijn deze aanslagen inmiddels bijna 17 jaar geleden, het betekent niet dat wij de onbeantwoorde vragen en onopgeloste raadsels van deze aanslagen maar moeten vergeten. Integendeel, het blijft noodzakelijk om dit verhaal over het voetlicht te blijven brengen. Nu misschien wel meer dan ooit.

Een nieuw, open en eerlijk 9/11-onderzoek zal de werkelijke toedracht aan het licht kunnen brengen en mogelijk de echte daders nog voor het gerecht kunnen krijgen, zo is onze overtuiging. Een nieuwe generatie wacht op onze daadkracht! Voorlichting en eerlijke informatievoorziening zijn daarbij onze essentiële gereedschappen.

Help ons om onze website bekend te maken, draag bij met datgene wat jij kunt doen om deze bewustwordingsgolf te laten voortrollen.

Word begunstiger van de Stichting 11 September.
Wat zijn de voordelen?

* Je krijgt de exclusieve mogelijkheid om reacties te plaatsen op onze blog,
* Gratis toegang tot de jaarlijkse bijeenkomst van de stichting,
Korting op evenementen met sprekers, georganiseerd door de stichting,
* Je ondersteunt een goede zaak en helpt om het netwerk te versterken.

Minimum bedrag: € 25,- per jaar, jaarlijks zelf te vernieuwen.
Extra donaties, hoe klein of groot dan ook, zijn van harte welkom.

Doneren kan via PayPal, Bitcoin, BitcoinCash en bankoverschrijving t.n.v.

Stichting 11 September
Rekeningnummer NL60 INGB 0008417279

Doneren

Betaalmethode selecteren
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €10,00