Stan van Houcke interviewt Wico Valk bij Café Weltschmerz

Bouwkundig ingenieur Wico Valk, voorzitter van de Stichting ‪11 September‬, zet de onmogelijkheid uiteen dat de Twin Towers alleen door de brandende kerosine van twee verkeersvliegtuigen ineen zijn gestort.

Zo mogelijk nog absurder was de ineenstorting van het derde gebouw, het WTC 7, een wolkenkrabber van 47 verdiepingen en 190 meter hoog. Zonder dat het door een vliegtuig was geraakt zakte het als het ware spontaan ineen. Volgens de eigenaar van het gebouw, Larry Silverstein, had hij die dag in overleg met de brandweer besloten het gebouw te laten instorten door explosieven. Het probleem is alleen dat het plaatsen van die explosieven niet binnen enkele uren op 11 september 2001 kon zijn uitgevoerd.

In het officiële Amerikaanse onderzoek worden dit soort ongerijmdheden verzwegen. Desondanks weigert de westerse ‘vrije pers’ al achttien jaar een onderzoek te doen naar de ontelbare ongerijmdheden in het officiële complottheorie, waarbij 19 Arabieren onder de neus van de tenminste zeventien Amerikaanse inlichtingendiensten de grootste aanslag pleegden in de geschiedenis van de mensheid.

Hierover spreekt Stan van Houcke met Wico Valk, die mede verantwoordelijk is voor de totstandkoming van het nieuwe nummer van De Andere Krant, die dit keer ‪9/11‬ als thema heeft.

Geef een reactie